Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف کتاب، مدیر کتابخانه آیت الله بروجردی و جمعی از کارشناسان این کتابخانه به همراه گروهی از مدیران کتابخانه های عضو مکتا روز شنبه مورخ 15 بهمن ماه 1396 با حضور در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، از بخش های مختلف این مجموعه شامل مخازن نسخ خطی و سنگی، نشریات و مطبوعات بازدید و در جریان اقدامات و فعالیت های این کتابخانه قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بازدید، جمع حاضر مورد استقبال حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر جعفریان، ریاست محترم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران قرار گرفتند. این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی برگزار گردید، ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران در سخنانی مجموعه برنامه ها، خدمات و فعالیت های این کتابخانه را تشریح و بر لزوم تعامل کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با سایر کتابخانه ها و استفاده از ظرفیت های دو طرف در چهارچوب تفاهم و قرارداد های مشخص تاکید کردند.

در این دیدار، مدیر کتابخانه آیت الله بروجردی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه های مختلف از جمله تبادل منابع اطلاعاتی، با هدف تکمیل مجموعه های ناقص دو کتابخانه و نیز تبادل تجارب مربوط به سازماندهی منابع اطلاعاتی،به ویژه فهرست نویسی و سازماندهی متون کهن و نشریات در جهت بهبود کمی و کیفی خدمات کتابخانه های دو طرف تاکید کردند.

در ادامه کارشناسان کتابخانه در دیدار با سرکار خانم دکتر منصوره اتحادیه، پژوهشگر برجسته حوزه تاریخ معاصر و استاد بازنشسته دانشگاه تهران، پیرامون مجموعه های خاص کتابخانه به ویژه مجموعه جزوات، اساسنامه ها و آئین نامه ها و ارزش پژوهشی و اسنادی این منابع گفتگو کردند.

همچنین مدیر و کارشناسان کتابخانه در نشستی با آقای سید فرید قاسمی، پژوهشگر نام آشنای تاریخ مطبوعات، در گفتگو پیرامون مجموعه ارزشمند اهدائی مرحوم حاج محمد رمضانی به کتابخانه آیت الله بروجردی، به ویژه بخش نشریات و مطبوعات، گزارشی نیز پیرامون روند اجرای پروژه پایگاه کتابشناسی آیت الله بروجردی ارائه گردید. در این نشست آقای عنایت الله رحمانی،پژوهشگر حوزه نشریات و آقای نعیمی مسئول سابق بخش نشریات کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران نیز حضور داشتند.

در ادامه این برنامه، مدیر و کارشناسان کتابخانه در بازدید از کتابخانه دانشکده ادبیات دانشگاه تهران نیز در جریان روند خدمات و فعالیت های بخش های مختلف این کتابخانه که در نوع خود در میان کتابخانه های دانشکده ای کشور منحصر به فرد می باشد، قرار گرفتند.

در پایان مدیر و کارشناسان کتابخانه ضمن بازدید از نمایشگاه مطبوعات دوره قاجار در نشست بررسی مطبوعات دوره قاجار که با سخنرانی خانم دکتر منصوره اتحادیه، پژوهشگر برجسته حوزه تاریخ معاصر و استاد بازنشسته دانشگاه تهران، آقای سید فرید قاسمی، پژوهشگر نام آشنای تاریخ مطبوعات و دکتر حسین انتظامی، قائم مقام و دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید، نیز شرکت کردند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ اسدالله عباسی در دیدار معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور با بیان اینکه نگهداری اسناد هویت‌دار اهمیت زیادی دارد و موجب حفظ فرهنگ و هویت هر ملت می‌شود گفت: بازدید دانش‌آموزان از سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان برای شناخت و آگاهی آنان از وظایف این سازمان باید در دستور کار متولیان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: وظایف و فعالیت سازمان اسناد و کتابخانه ملی باید از طریق افراد متخصص و تاثیرگذارو با همکاری رسانه‌ها به مردم شناسانده شود.
استاندار گیلان نگهداری نسخه‌های خطی و تاریخ شفاهی شخصیت‌ها در حوزه‌های مختلف را از اقدامات ارزشمند سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور دانست و بر ضرورت همکاری بیشتر دستگاه‌ها با مدیریت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در گیلان تاکید کرد.
اسدالله عباسی همچنین برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان قول مساعد داد.
 معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور نیز در این دیدار گفت: ۴۲ هزار نسخه خطی در این سازمان نگهداری می‌شود که برخی نادر و جهانی بوده و به عنوان اثر علمی و فرهنگی ثبت یونسکو شده‌ است.
 فاطمه صدر همچنین افزود: هزار و ۵۰۰ تاریخ شفاهی از شخصیت‌ها ، دولتمردان، سیاستمداران، ادیبان و اهالی فرهنگ و هنر نیز در سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور نگهداری می شود.
وی در ادامه با تشریح جایگاه و قدمت سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور افزود: بخش کتابخانه ملی این سازمان قدمت ۹۰ ساله دارد و سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور عضو فدراسیون بین‌المللی کتابخانه‌های ملی و فدراسیون بین المللی آرشیوهای ملی است.
معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور با بیا اینکه به جز نگهداری اسناد اداری کشور در این سازمان گفت: تعدادی اسناد تاریخی از دوران قاجار و پهلوی نیز در این سازمان نگهداری می شود.

دیگر خبرها

  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • خبر‌هایی از بزرگداشت مرحوم آیت الله ترابی در دامغان
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی خطاب به سردار رادان: «طرح نور» را با قدرت ادامه دهید
  • پیام آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان درباره «طرح نور» | سست نشوید و...
  • تصاویری از نشست خبری همایش بین المللی اندیشه های قرآنی آیت الله العظمی خامنه ای
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • آیت‌الله درچه‌ای از آخرین فروغ‌های حوزه کهن اصفهان بود
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم