Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمد رحیمیان در این نشست گفت: در دانشگاه تهران هر سال یک بار جشنواره ای برگزار می کنیم که در آن از پژوهشگران دانشگاه تهران تقدیر می شود، این جشنواره مورد استقبال دانشجویان و اساتید قرار می گیرد. کمیته های مختلف پژوهشی پژوهشگران را انتخاب می کنند که چون انتخاب در این زمینه وجود دارد، کار کمی سخت می شود و با چالش هایی مواجه می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اساتید مایلند زحماتشان مورد توجه قرار گیرد، ما نیز خوشحالیم رضایت پژوهشگران را به دست آوریم. ما پژوهشگر پیشکسوت نمونه را در این جشنواره معرفی خواهیم کرد یعنی امور پژوهشی اساتید را پس از بازنشستگی دنبال می کنیم و افرادی که بیش ترین کار پژوهشی را انجام داده اند، معرفی خواهیم کرد، امسال 3 استاد در این حوزه را معرفی خواهند شد.


معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: ما در این جشنواره پژوهشگر برجسته داریم یعنی یک فرد در طول مدت خدمت علمی در دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد، در این زمینه یک نفر از 7 کمیسیون معرفی خواهد شد. همچنین پژوهشگر نمونه را معرفی می کنیم که طی 5 سال اخیر بیشترین فعالیت را داشته اند، ما 8 نفر را در این زمینه معرفی می کنیم.

وی اضافه کرد: پژوهشگر جوان نمونه نیز پژوهشگران زیر 40 سال عضو هیات علمی دانشگاه هستند، که 4 نفر به عنوان پژوهشگر جوان نمونه معرفی خواهند شد.

دکتر رحیمیان بیان کرد: ما قراردادهایی با سازمان هایی اجرائی و شرکت های خصوصی و دولتی داریم که طرح های آن را بررسی می کنیم، این طرح ها به عنوان برجسته اعلام خواهد شد که 5 طرح مورد تشویق قرار خواهد گرفت. ما در این جشنواره دو دستاورد ویژه پژوهشی را معرفی خواهیم کرد.

وی افزود: در این جشنواره از 10 رساله و پایان نامه برتر رونمایی خواهیم کرد که بیشترین آثار پژوهشی را داشته اند، هر سال دو کارشناس پژوهشی در این جشنواره انتخاب می شوند. یک آزمایشگاه و یک کتابخانه نمونه نیز در دانشگاه تهران معرفی خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران اظهار داشت: این جشنواره نسبت به سال قبل از کمی بودن کاسته شده و به سمت کیفی شدن کارها رفته ایم، مثلا شاخص اچ ایندکس در علوم فنی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی و...اضافه کردیم، ضریب کیو مقالات را در نظر گرفته ایم، هر چه ضریب کیو بالاتر باشد، امتیاز مقاله بیشتر است.

وی خاطر نشان کرد: اگر تعدادمقالات اساتید در نشریاتی به چاپ رسیده باشد که از نظر دانشگاه از جمله نشریات با کیفیت به شمار نرود، نمی توانند از امتیاز نمونه و برجسته بودن استفاده کنند یعنی ما افرادی را انتخاب کرده ایم که حداکثر 5 درصد مقالاتشان از کیفیت کمتری برخوردار است اما 95 درصد آن باید از جمله مقالات با کیفیت باشد.

رحیمیان با اشاره به اقدامات دانشگاه تهران در حوزه پژوهشی گفت : در شورای سیاست گذاری دانشگاه ده اولویت را انتخاب کرده ایم که طرح های پژوهشی دانشگاه در این راستا باشد که از جمله آن می توان به آب، انرژی، محیط زیست، مخاطرات طبیعی، آسیب های اجتماعی، سلامت، تغذیه و امنیت غذایی، رفاه اجتماعی، جهانی شدن و فضای مجازی و آمایش سرزمین اشاره کرد. دانشجویان باید تلاش کنند رساله های خود را در این زمینه انتخاب کنند در این صورت از حمایت بیشتری برخوردار خواهند بود.


وی اظهار داشت: 13 دانشگاه برتر کشور با یکدیگر همکاری دارند، یک کنسرسیوم همکاری پژوهشی و فناوری تشکیل داده و اولین پروژه را از محیط زیست گرفته ایم که پروژه کلان محاسبه سیاهه انتشار آلاینده های هوا در کلان شهر های ایران نام دارد که قرارداد آن امضا شده است، در این طرح دانشگاه های بزرگ همکاری دارند و دانشگاه هایی مانند اهواز و اراک با دانشگاه های سطح یک همکاری می کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: در دانشگاه تهران طی سال گذشته تفاهم نامه خود را با معاونت علمی در راستای جذب پژوهشگران پسادکتری ادامه دادیم، تا کنون در دانشگاه تهران 164 نفر پذیرفته شده اند.

وی ادامه داد: ما در راستای ارزیابی کیفیت پایان نامه ها و ثبت آن در پایه ایرانداک تفاهم نامه هایی داشته ایم و امکان دسترسی آن فراهم شده است. همجنین با هماهنگی های صورت گرفته استفاده از نرم افزار همانندجو نیز فراهم شده است.

رحیمیان بیان کرد: ما در معاونت پژوهشی تلاش کرده ایم که کیفیت 102 نشریه خود را افزایش داده و نمایی سازی آن را در پایگاه های علمی بالا ببریم،14 مقالع را در پایگاه wos و اسکوپوس نمایه شده است. ما در سال گذشته تعداد 4 هزار و 177 مدرک علمی در پایگاه wos نمایه شده از دانشگاه تهران داریم، این آمار مربوط به سال 96 است. همچنین در پایگاه اسکوپوس به 4 هزار و 799 مورد رسیده که این آمار بیانگر آن است که دانشگاه تهران در انتشارات بر اساس wos و اسکوپوس در سطح یک قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند ارزیابی و تصویب کتب دانشگاه تهران، 2.5 ماه کاهش یافته است.

31 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌یافتگان نهایی هشتمین جشنواره طنزپهلو معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با معرفی راه‌یافتگان ۵ بخش اصلی جشنواره  «طنزپهلو» در کاریکاتور، شعر طنز، داستان کوتاه طنز، نثر طنز و بخش طنز چندرسانه‌ای،  نفرات اول تا سوم هر بخش در روز اختتامیه تقدیر می‌شوند.

اسامی نامزدهای نهایی راه‌یافته به بخش داوری هشتمین دوره جشنواره «طنزپهلو» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

بخش شعر

عباس احمدی، مجتبی احمدی، جواد حیدری، سعید زینلی زاده، علی سلیمیان، محمدحسن صادقی، نیما طباطبایی، عبدالرضا قیصری، علی اکبر مدرس زاده، حمیدرضا ملایی، سید محمد جواد میرصفی

بخش نثر

رضا احسان پور، عباس احمدی، ارژنگ حاتمی، وحید حاج سعیدی، مریم حسن‌نژاد، محمدرضا زروندی، محمد زندی، محمدحسین صادقی، سید محمدجواد کیش بافان، افشین محمدی

بخش داستان

الهه ایزدی لای بیدی، ایمان ابیلی، رضا احسان پور،  مریم ابراهیمی شهرآباد، فاطمه الهی شیروان، وحید حاج سعیدی، سمیه سادات میرعباسی،  سعید قلیزاده، بنیامین کلاچاهی ثابت، فاطمه یوسفی

بخش کاریکاتور و کارتون

هیبت احمدی، حسن امیدی، محمدعلی خلجی، محمد علی رجبی، علی رفیعی، سوده سلامت قمصری، هدیه صدیقی کسمائی، سالار عشرت خواه، مهدی منصوری، عاطفه یاریان

بخش چندرسانه‌ای

عباس احمدی، فرشته پناهی، سید محمد پیشنمازی، لیلا تندرو، حسن حاتمی، محمدمهدی رضایی، حمید علیزاده، سید محمدجواد کیش بافان نفرات اول تا سوم در روز اختتامیه معرفی می‌شوند.

بنا بر همین گزارش، آئین اختتامیه جشنواره  «طنزپهلو»، ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با اجرای رضا رفیع و موسیقی پرواز همای برگزار می‌شود.

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • راه‌یافتگان نهایی هشتمین جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»