Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه شهرداری می‌تواند در تسریع فعالیت‌های دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر موثر باشد، گفت: درحال حاضر این دانشگاه ارتباط موثر و متقابلی با مجموعه شهرداری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد معتمدی در حاشیه بازدید شهردار منطقه ۶ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه انتهایی منطقه ۶ شهر تهران قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ارتباط میان دانشگاه با شهرداری منطقه ۶ و شهرداری کل تهران متقابل است و دیدگاه مثبتی میان این دو نهاد  برای همکاری وجود دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شهرداری می‌تواند در چارچوب قوانین در روند ساخت و سازها و مجوزهایی که دانشگاه نیاز دارد، به دانشگاه کمک کند.

دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: همچنین ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز می‌توانیم به شهرداری کمک کنیم تا شهری بهتر و هوشمند داشته باشیم. 

وی عنوان کرد: کتابخانه‌ای که با همکاری و کمک شهرداری در این دانشگاه تاسیس شده است، بسیار مورد استفاده دانشگاه و دیگر افراد جامعه قرار گرفته، بنابراین برنامه داریم در بستر فضای مجازی دسترسی به امکانات این کتابخانه را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این ارتباط خوبی با شهرداری تهران و شهردار منطقه ۶ دارد و هفته گذشته جلسه ای با شهردار منطقه ۶ داشتیم که در این جلسه قرار شد شهردار منطقه ۶ بازدیدی از دانشگاه داشته باشند. 

دکتر معتمدی با بیان اینکه در دنیا دانشگاه‌ها تحت حمایت شهرداری‌ها قراردارند، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خیابان ولیعصر درحال ساخت ساختمان شماره ۲ برج فناوری این دانشگاه است که با کمک شهرداری روند احداث این ساختمان تسریع خواهد شد.

وی تاکید کرد: شهرداری می‌تواند در چارچوب قانون در بحث عوارض و مالیات به دانشگاه کمک کند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه درب دانشگاه‌های نسل سوم به سمت جامعه، ایده‌پردازان و صنعتگران باز است، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این رویه را در کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه و برج فناوری اجرا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير برج فناوری شهرداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان