Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده زنده‌یاد عنایت الله خجسته، ۲۸۰ جلد کتاب نفیسِ کتابخانه شخصی او را به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران اهدا کردند.

عنایت‌الله خجسته که زاده شده در سال ۱۳۱۰ و درگذشته در سال ۱۳۹۴ است، سال‌ها سردبیر مجله «هنر و مردم» بود. آبان ۱۳۴۱، اولین شماره دوره جدید آن به مدیرمسئولی ابوالقاسم خدابنده‌لو و سردبیری عنایت‌الله خجسته منتشر شد و تا آبان و آذر سال ۱۳۵۸ دوام آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول ۱۷ سال، ۱۹۳ شماره از این مجله منتشر شد. اهمیت این مجله چنان است که هنوز بعضی از مقالات آن مورد مراجعه است و برخی مسائل مبهم و تاریک تاریخ هنر ایران را رفع کرده است.

در کارنامه کاری خجسته همچنین می‌توان به ریاست دایره انتشارات، اطلاعات و آمارِ وزارت فرهنگ و هنر، دبیر اجرایی فیلمخانه ملی ایران، و مدیرکلی دفتر وزارتیِ وزارت فرهنگ و آموزش عالی اشاره کرد.

جلد نخستین شماره مجله «هنر و مردم»، به سردبیری عنایت‌الله خجسته/ آبان ۱۳۴۱

برچسب‌ها روزنامه نگار رسانه ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روزنامه نگار رسانه ایران روزنامه نگار رسانه ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، در کمیته ترویج فرهنگ اهدای عضو گفت: سلامت یک اصل و مسئله مهم در زندگی بشریت است که بی توجهی به آن، عواقب جبران ناپذیری برای فرد و جامعه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اهدای عضو یکی از مواردی است که در حوزه سلامت تعریف می‌شود ادامه داد: بر اساس آمار‌های موجود بیش از ۸ هزار فرد سالانه دچار مرگ مغزی خاکسپاری می‌شود که از این تعداد آمار اهدا کننده عضو مطلوب نیست و باید فرهنگ سازی بیشتر و بهتری صورت گیرد.


عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: یکی از راه‌های فرهنگ سازی در خصوص هر موضوعی فرهنگ سازی از سنین کودکی است که در این زمینه نهاد‌های آموزشی همچون وزارت آموزش و پرورش و بخش‌های تبلیغی مثل صداوسیما می‌توانند کمک قابل توجه‌ای داشته باشند. وزارت آموزش و پرورش می‌تواند موضوع اهدای عضو را در سرفصل‌های آموزشی خود قرار دهد.


نجفی گفت: دریافت کارت اهدای عضو یکی از راه‌های عضویت در این امر که سبب ادامه زندگی به افراد دیگر می‌شود است، اما با توجه به شرع مقدس برای اهدای عضو رضایت، ولی دم نیاز است لذا انجمن اهدای عضو نباید به صرف داشتن کارت عضویت اکتفا کند بلکه باید این مسئله را در خانواده‌ها نیز ترویج کند.

دیگر خبرها

  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • دو منطقه تهران در جدول صدر جدول لیگ تصادفات شهر