Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@22:36:29 GMT

«هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور» چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۷۱۳۳

به گزارش ایسنا، پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در معرفی اعضای هیئت امنای نهاد کتابخانه‌های عمومی نوشته است:

 مهدی رمضانی متولد ۱۳۶۲، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی‌ارشد اندیشه سیاسی در اسلام از دانشگاه آزاد اسلامی است. رمضانی هم‌اکنون دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است که از سوابق اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد، معاون انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی، عضو شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه‌های فرهنگی شهر تهران، عضو کارگروه کتاب و نشر مشاوران جوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو و نایب رئیس هیئت مدیره مؤسسه نشر شهر، عضو کارگروه کتاب شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری و عضو شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن پرویز متولد ۱۳۴۲، نویسنده، دانش‌آموخته مقطع دکترای فیزیولوژی از دانشگاه شهید بهشتی است و از سوابق اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: رئیس انجمن قلم ایران، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیئت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران. از تألیفات او نیز می‌توان به «با پرستوهای مهاجر»، «عکسی در آیینه دلم»، «زائران دیار زخم» و «قاب عکس‌های روی دیوار» اشاره کرد.

یاسر احمدوند متولد ۱۳۵۵، دانش‌آموخته مقطع دکترای عرفان و تصوف اسلامی از دانشگاه ادیان و مذاهب قم است. احمدوند هم‌اکنون معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و از سوابق اجرایی‌اش می‌توان به این موارد اشاره کرد: مدیریت انتشارات مؤسسه همشهری، معاونت اجرایی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، مدیرعامل شرکت پخش محصولات فرهنگی ترنج، مدیرعامل فروشگاه‌های ترنجستان، معاون فرهنگی و امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، مدیر مرکز آموزش‌های کاربردی نشر و مدیر روابط عمومی بنیاد دایره‌المعارف.

فاطمه عزیزآبادی فراهانی نیز متولد ۱۳۴۸ و دانش‌آموخته دکترای مدیریت فرهنگی است. از سوابق علمی و اجرایی او می‌توان به معاون پژوهش و فناروی دانشگاه آزاد، واحد علوم و تحقیقات تهران، استادیار و عضو گروه مدیریت امور فرهنگی دانشگاه آزاد، واحد علوم تحقیقات تهران اشاره کرد. از او تاکنون قریب به ۴۰ مقاله انتشار یافته است.

عصمت مؤمنی متولد ۱۳۴۸، دانش‌آموخته مقطع دکترای کتابداری و اطلاع‌رسانی از داﻧﺸﮕﺎه دﻫﻠﯽ ﻫﻨﺪوﺳﺘﺎن است. مؤمنی هم‌اکنون معاون کتابخانه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و عضو هیئت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻢ اﻃﻼﻋﺎت و داﻧﺶﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﺋﯽ است. از سوابق اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: ﻣﺪﯾﺮمسئول ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪ ﺑﺎزﯾﺎﺑﯽ داﻧﺶ و ﻧﻈﺎﻣﻬﺎی ﻣﻌﻨﺎﯾﯽ، ﻋﻀﻮ هیئت ﺗﺤﺮﯾﺮﯾﻪ ﻣﺠﻠﻪ ﺑﯿﻦ‌اﻟﻤﻠﻠﯽ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﺤﺘﻮای دﯾﺠﯿﺘﺎل، ﻣﻌﺎون اداره ﺧﺪﻣﺎت ﮐﺘﺎﺑﺪاری ﺳﺎزﻣﺎن ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪﻫﺎ، ﻣﻮزهﻫﺎ و ﻣﺮﮐﺰ اﺳﻨﺎد آﺳﺘﺎن ﻗﺪس رﺿﻮی و ﻣﻌﺎون اداره ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪﻫﺎی ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪﻫﺎ، ﻣﻮزهﻫﺎ و ﻣﺮﮐﺰ اﺳﻨﺎد آﺳﺘﺎن ﻗﺪس رﺿﻮی.

سیدابراهیم رئیسی در حکم انتصاب اعضای هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور آورده است: انتظار دارد با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های راهبردی مناسب و تشریک مساعی سایر اعضای محترم در تجهیز، توسعه و پیشبرد امور کتابخانه‌های عمومی در سراسر کشور مجدانه کوشا باشید.

منبع: الف

کلیدواژه: کتابخانه های عمومی کشور دانش آموخته مقطع سوابق اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند

به گزارش صدای ایران ایرنا، رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند